A Short Journey
JiStagram

JiMin vagyok, 22 éves nemrég fejeztem be tanulmányaim, így kezdő munkás vagyok éppen. 2009 óta blogolok és szintén ettől az évtől kezdve kezdett jobban érdekelni Ázsia, azonbelűl; Japán és Korea. Mostanra ez már kiterjedt Kínára és Tajvanra is. Szóval már az előző mondatomból is rájöhettél, hogy Kpopper vagyok, aki szeretetét nem csak azzal fejezi ki, hogy a kedvenceiről blogol, hanem fordítok is a Kawaii és a Shinhwa & Super Junior Fansubra, sőt jelenleg a KFS feltalálója blogján jársz, míg SSJFS-en főadmin vagyok.
Eléggé fura személyiségnek tartom magam, egyszerre vagyok gyerekes és komoly, ami miatt néha félreértenek, remélem te nem ilyen vagy. Imádom az állatokat, jelenleg két kutyám van; Lily és Lola. [R.I.P. Candy.♥]
Ha te is züllött vagy, mint én, akkor Üdvözöllek a blogomon kedves idegen! ♥

ELF | LIGHT | CARAT | MEU | UNIVERSE | SHCJ
FLYHIGH | BANA | MELODY | Triple S | NCTzen

 
chat
 
we heart it

 
Tweet Me

 
chingu

.Sweetheart.

LYNN x BECCA x HANNIE x
KYUHYUN HUNGARY

♪♫♪

NINA x VICTORIA x DYLEN x MINHAE x MEOW x
CASSIE x MINARU x VIC x ANNA x MATSUKET x
MANÓ x SOPA x MOORIM ART SCHOOL x

Képre vár:

mindenki

Várlak titeket vissza!:

 Verity ~ HelloMe ~ Hachi ~ Rosé ~ Park Il-Joon
~ Kurama ~ Eden ~

 

 
JiStagram +
Friss bejegyzések
2017.08.17. 21:39
2017.08.13. 19:08
2017.07.21. 11:43
2017.07.03. 19:22
2017.05.18. 23:52
Friss hozzászólások
 
(c)

Webmiss: JiMin
Blog url: ashortjourney.gp (előző: gwiyomi.gp | bittersweetmemories.gp)
Nyitás: 2013.11.07.
Újranyitás: 2015. 05. 10.
Zárás: -
CCS:  ERROR 404; css-kodok ; Linda Design ; glamour ;
(c): A ccs kódokat mindig kiteszem, hogy honnan 'kölcsönöztem'. Ha idézetet találsz az oldalon, akkor az csakis citatumról vagy Nillától származhat, esetleg saját dalszöveg fordítások is megjelenhetnek az oldalon, vagy ha nem saját, akkor feltüntetem, hogy honnan származik. Fotókat tumblröl, we♥it-ről, Pinterestről, google-képekről szoktam leszedni. Persze vannak/lesznek saját fotók is. Ennyi.

Flag Counter

 

Domo-kun Cute

jistagram

fandom wars.

Sziasztok!

Nem sokáig bírtam, hogy ne írjak meg ma még egy bejegyzést, de néztem az EXO-nak a 90:2014 műsorát, amiben a Shinhwa szerepel és ki kell írnom ezt magamból.

Előre leírom, hogy én nem utálok senkit sem, ez csupán a saját véleményem! Ha valami ellenvetésed van nyugodtan megbeszélhetjük itt alul, a kommenteknél. Ha értelmes kommentet írsz, értelmes választ fogsz kapni. Ebben a bejegyzésben nem arról lesz, hogy én 'Jaj de utálom xy bandáját, meg de utálom a banda tagjait!" és az ehhez hasonló hülyeségeket... Azért mert xy banda tagja, nem kell isteníteni, ő is ember, mint mi, csak valamiben jobb, mint az átlagos emberek. Az oké, ha valaki fanol valakit, de van egy határ. Tény, hogy néha én is átmegyek idegbeteg idiótába, ha valaki hülyeségeket ír az SJ-ről, de egyiket se istenítem... Főleg, mert mindegyik egy idióta, nem normális barmok. ♥ Szóval... Először is egy kép, amivel egyetértek.

Nem szeretem ezt az oldalt, de néha azért felmegyek, mert azért a hülyeségeken kívül (néha) azért vannak értelmes dolgok is.

Először is... Miért utálja valaki a másik fandomot? Mitől lesz jobb egyik fandom a másiknál? Mindegyik fandom csinál hülyeségeket, de ezt nem szabadna megengedni egyik fandomnak sem, hogy a rajongók bántsák/megsértsék a másikat azzal, hogy ez ebben jobb, az abban jobb, nekünk jobbak a dalaink, mint nektek és az ehhez hasonló hülyeségeket. A legjobb példa erre az EXO-Lt felhozni. (Nem a hazai rajongókról beszélek, hanem úgy az egész világon mindenhol megy a fandomok közti harc, nem csak Koreában.)

Nem is gondolnak bele az emberek, hogy meglehet sérteni egy Idolt és a rajongóit, csak egyetlen egy beszólással...
Van egy példám is; az EXO-t meghívták a Sukirába (Super Junior Kiss The Radio) Ryeowook és DO együtt énekeltek, és volt pofája (!) valakinek beírni, hogy DO sokkal jobb, mint Ryeowook, ne engedjék Ryet énekelni! Gondoljatok bele, hogy ez mindkét előadónak milyen érzés lehetett! DO szégyenkezhetett a rajongója miatt, Rye, aki - csak úgy megjegyzem az SJ fő vokalistája - meg rosszul érezte magát ez miatt, amit ki is írt twitterre. És ez csak egy példa.  Van több is, még egyet leírok.
Pont most beszélgettem Kaalineevel, és ő mondta, hogy egy EXO fan azzal fenyegette a Big Banget, hogy egy bombát robbant BB koncerten... Utána persze bocsánatot kért, de(!) mielőtt valaki ilyen hülyeséget mondd előtte gondolkoznia kéne... Vagy csak én gondolom rosszul?!
Olyant is mondtak már a drága fanok, hogy az SJ-M lopta az EXO koncepcióját. OMG! Mintha csak az EXO létezne a kpop világában! És erről az ügynökségek is tehetnek! Mindenki az SM-et szidja, de igazábl egyik ügynökség sem bánik kesztyűskézzel az előadóival. Aki SM-hez megy, annak tisztában kéne lennie azzal, hogy mit választott, aki oda megy és van benne tehetség, abból 10000%, hogy hírességet csinálnak! Példának okáért; BoA; H.O.T; Shinhwa; TVXQ!; TRAX; S.E.S.; Fly To The Sky; SJ; SNSD; The Grace... Ezek mind nagy nevek az SM-nél... Mind híres lett, még ha már nem is ott vannak.

Mi a nagy gond a mostani előadókkal? Mindegy melyik kiadónál vannak, most a két nagyot említem: SM & YG.
Az új bandákat már egy évvel, hanem évekkel előtte elkezdik promotálni, minthogy debütáltak volna, így már azelőtt nagy rajongótábort szereznek, mikor még nem is debütáltak. Régebbi bandák pedig lépésről lépésre váltak egyre híresebbé... A BB és az SJ az a két banda, akire ténylegesen fellehetne nézniük a mostani előadóknak. És ehhez a két bandához mondanám még a Shinhwát is. Őket hívnám úgy, hogy "The Kings of Kpop!".

(Nem vagyok VIP, de elismerem, hogy a BB jó banda és szeretem a számaikat is.)

 

Igen... Az EXO akkor lesz majd nagy, ha kibírják tíz évig. Én szeretem az EXO-s srácokat. Imádom Sehunt és Kait, a többiekkel sincs semmi bajom, de (!) az kis gondom velük, hogy milyenek a rajongóik... Ezzel bepiszkolják nekem az EXO-t, és egyre inkább nem hallgatok tőlük semmit, mert kiborítanak a rajongóik.

És ELF révén nem szeretem, ha az SJ hírnevét rondítják a baromságaikkal. PLS.

Nem csak az EXO fanok érzik azt, hogy "Jaj, de rossz, hogy Kris és Luhan is elment." Ugyanezt érezték a TVXQ és az SJ fanok is...

De megmelengette Hangeng mondata a szívem, mikor azt mondta, hogy 'SJ is still my band." ♥

Szóval igen... Más banda rajongói is tudják milyen érzés, mikor kilép egy banda tagja.

~*~

Either locally or internationally, Super Junior is super awesome. They often work the hardest to bring up the most amazing and exciting performance on the stage for their audience. In fact, the team was formed by the S.M. Entertainment under the management of the Lee Soon-man who is a well-know producer from the company. Briefly talking about their big turning points in their career, one of the biggest hits they made was in 2009 with their album “Sorry, Sorry” This album was their first best selling single, and it brought in a huge support and recognition to the group. Additionally, the team has also won many awards such as the Golden Disk Award, MTV Asia Awards, and the MTV Europe Music Award.

2015.06.08. 22:42, 지민

now it's time to fly* II.

Sziasztoook ~

Ma voltam megnézni az írásbeli érettségiket... És kb így álltam az igazgatóhelyettes ajtaja előtt:

De végül összeszedtem a bátorságom és bementem... Nem gondoltam volna, hogy ilyen jók lesznek, de komolyan!

Sokkal rosszabbra számítottam; a magyarázat erre, hogy én középsuliban csak az első két évben voltam jó tanuló, aztán egyszer csak... Nem érdekelt nagyon, hogy milyen jegyeket szerzek... És azóta kb nem tanultam.

Na a törin és a németen kiakadtam... Németből csak 3 pont kellett volna a négyeshez. És  olyan alapvető dolgokat szúrtam el... És a hallásértésem és a leveleim lettek a legjobbak! A hallásértésem sose volt jó! Abból csak 3 pontot vesztettem! Hogy megyek így nyelvvizsgázni  13-án németből?! Töritől pedig jobb jegyre számítottam, de kiszámoltam, hogy még négyes is lehet, ha jól csinálom a dolgaim... A magyaron pedig csodálkozom. A mateknak pedig nagyon örülök, mivel félévkor ugye buktam... TT :$ De hát van ilyen. Lényeg, hogy abból már tuti megvan az érettségim! Már nem kell azon paráznom, hogy abból is kell-e szóbelini mennem...

Nem olyan jó jegyek, de örülük nekik, mert rosszabbra számítottam... Pls, szúrkoljatok majd a hónap végén, akkor lesz a szóbelim! :3 ♥

Címkék: personal
2015.06.02. 21:27, 지민

now it’s time to fly*

Hi my sweetheart! :)

Már egy hete próbálok írni valamit a blogba, de sosem jön össze... Mindig kitöröltem, amit írtam, mert mindig bénának találtam a témáimat, de a 'show me your love II.' részét sincs kedvem megírni, úgyse nézte meg senki se az első részét se. Szóval, igazából nincs mit írnom, mert minden nap ugyanolyan, mint a többi, most hogy nem járok iskolába... Csak itthon vagyok, tételeket írok, de eddig még nem nagyon tanultam, pedig kéne... Szerencsére az én osztályom pont az utolsó két napra van beosztva. De nem akarok most az érettségire gondolni, elég, hogy holnap be kell mennem a suliba megtudni a siralmas eredményeim... Blöeh.

Na mindegy. Sok mindenről nem írtam... Pl.: voltam egy suliban, ahova szívesen jelentkeznék, ha letettem az érettségimet. ^^ Igazából még két suli között vacilálok, de ez nagyon vonzz engem már kb 4-5 éve... Szerencsére anyámnak nem tetszik a választásom, de mindig így kezdi, aztán a végén neki is megtetszik. Szóval, voltam a suliban és beszéltem egy tanárral, aki valószínűleg az osztályfőnököm lesz, és nagyon jó dolgokat mondott, amivel még közelebb vitt ahhoz, hogy mégis inkább ezt válasszam és ne a másikat. De még bizonytalan vagyok... Még van rá egy hónapom, hogy eldöntsem. ^^

A másik, hogy voltam fodrásznál. Jelentem; ombre lettem... Csináltattam anyuval képet, de hogy azon nem látszik az tuti... De azért megmutizom.

Ha rákantottotok nagyobb lesz. Igazából az alja vörös a teteje meg sötétbarna. Ilyenre szívta ki a hajam... :D De azért nagyon tetszik.^^

Aztán számomra egy fontos hír, mivel Koreában már holnap van...

Boldog 9. évfordulót az én csodálatos fandomomnak! ♥

♥ ELF ♥

It's not an END but an AND... * - Teuk. ♥

Ez pedig az én képem, ami ig-re került fel:

Címkék: personal ELF fandom
2015.06.01. 15:25, 지민

9th Debut Anniversary

9th Debut Anniversary: Evolution of the Prince of Ballad, Cho Kyuhyun ❤
Thank you for being part of my life sweetie… I love you so much (*^3^

 

2015.05.28. 19:44, 지민

blabla

#music: Akanishi Jin - Eternal

Hi my sweetheart!

Olyan mérges vagyok... Egy barátomat/osztálytársamat megkértem, hogy fényképezze le nekem a magyar tételek címét rendesen, mert nekem csak rövidítve van meg, a lapom meg nem találtam, amin a teljes címek rajta vannak... És mit kaptam? Megkértem... (Csoportos beszélgetésben történt ez meg.) R. írta, hogy "Arra várhatsz." Erre a megkért személy; T azt írta vissza, hogy "Hát kb. XD" Igen... remek barát. Én meg vagyok a szemét, bunkó, aki akkor is elküldte neki kidolgozva az öt irodalom tételt, mikor nem is voltunk beszélő viszonyban... Igen... Ilyen barát... Most egy időre 'végeztem' vele, nem vagyok arra kíváncsi, hogy majd három hét múlva ír nekünk, hogy "Jaj nem tudok semmit... Mi lesz velem szóbelin?" Mondogassa az igazi barátainak, ne nekem.

Elegem van abból, hogy csak akkor jön hozzánk, ha tanács kell neki, vagy segíteni neki valamiben... Nem vagyok lexikon, meg pszichológus sem...

Nagyon fel tud húzni...

Címkék: personal
2015.05.18. 18:44, 지민

001. Változások

#music: Kelly Clarkson - Stronger

Hi my sweetheart! :)

Az életem egy fontos szakasza lezárult, aminek nagyon örülök, és mégis zavar, hogy többé már nem lesz ilyen kényelmes dolgom az életben... Igazából sosem volt 100%-ig jó kapcsolatom az osztályommal, de hiányozni fognak. Tény, hogy sokan megyünk ugyanabba a városba, de már nem leszünk többé együtt a nap x órájában... Furcsa lesz, de mindenkinek eljön az életében ez a szakasz.... De akiknek még nem jött el, addig is élvezzék ki és legyenek mindenkivel jóban az osztályban, higgyétek el, egyszer még megbánjátok.

Ez miatt a változás miatt is csináltam ezt az új blogot, sőt nem csak a blogom, de az instagramom is új.
Mint látjátok a blogomon 'elrejtve' vannak a BEAST, illetve az SJ-s utalások. Írok nektek gyorsan egy kis áttekintést az oldalról.

A 'rólam' menüpontban a szokásos, unalmas dolgot írtam le magamról, plusz kinnt vannak az elérhetőségeim, aki szeretne az kövessen, ahol csak szeretne!
Az 'olvass!' menüpont neve igazából 'jistagram', ami vajon honnan jöhetett? Hát a BEAST 'Beastragam' mini albuma adta az ötletet, a nevemből és az instagramból jött mindez össze. Szóval 'jistagram'. lol

A blog neve viszont az SJ-hez kapcsolódik... Olyan nevet akartam, amiben én is benne vagyok és az SJ is... Először a 'daydream'-en gondolkoztam, sőt szerettem volna, de a sors közbeszólt, mert már van ilyen a gp történelmében... ^^" Így hát tovább keresgéltem és a bittersweetmemories megmaradt. Végülis visszatekintve az időben eléggé 'bittersweet' az életem... lol

És csináltam az oldalnak végre egy 'Music Box'-ot. Hetente cserélni fogom a zenéket, elsőre 4-4 BEAST & SJ dalt tettem be, de a többésgük fellépés, érdemes megnézni. :)

Más, ami nem a bloghoz tartozik. :)

Boldog szülinapot drága nővérkém! ♥

És köszönöm azoknak, akik eddig is olvastak és még ezután is olvasni fognak (remélhetőleg). ♥ ♥ ♥

byebye. ♥

Címkék: personal blog
2015.05.10. 18:27, 지민
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

"Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp    *****    ISMERD MEG A GYÖNYÖRÛ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNÕT, ALICIA VIKANDERT, AKI A 2018-AS TOMB RAIDER LARA COFTJÁT FOGJA ALAKÍTANI!