A Short Journey
JiStagram

JiMin vagyok, 22 éves nemrég fejeztem be tanulmányaim, így kezdő munkás vagyok éppen. 2009 óta blogolok és szintén ettől az évtől kezdve kezdett jobban érdekelni Ázsia, azonbelűl; Japán és Korea. Mostanra ez már kiterjedt Kínára és Tajvanra is. Szóval már az előző mondatomból is rájöhettél, hogy Kpopper vagyok, aki szeretetét nem csak azzal fejezi ki, hogy a kedvenceiről blogol, hanem fordítok is a Kawaii és a Shinhwa & Super Junior Fansubra, sőt jelenleg a KFS feltalálója blogján jársz, míg SSJFS-en főadmin vagyok.
Eléggé fura személyiségnek tartom magam, egyszerre vagyok gyerekes és komoly, ami miatt néha félreértenek, remélem te nem ilyen vagy. Imádom az állatokat, jelenleg két kutyám van; Lily és Lola. [R.I.P. Candy.♥]
Ha te is züllött vagy, mint én, akkor Üdvözöllek a blogomon kedves idegen! ♥

ELF | LIGHT | CARAT | MEU | UNIVERSE | SHCJ
FLYHIGH | BANA | MELODY | Triple S | NCTzen

 
chat
 
Tweet Me

 
chingu

.Sweetheart.

LYNN x BECCA x HANNIE x
KYUHYUN HUNGARY

♪♫♪

NINA x VICTORIA x DYLEN x MINHAE x MEOW x
CASSIE x MINARU x VIC x ANNA x MATSUKET x
MANÓ x SOPA x MOORIM ART SCHOOL x

Képre vár:

mindenki

Várlak titeket vissza!:

 Verity ~ HelloMe ~ Hachi ~ Rosé ~ Park Il-Joon
~ Kurama ~ Eden ~

 

 
(c)

Webmiss: JiMin
Blog url: ashortjourney.gp (előző: gwiyomi.gp | bittersweetmemories.gp)
Nyitás: 2013.11.07.
Újranyitás: 2015. 05. 10.
Zárás: -
CCS: BLOGTAGS
(c): A ccs kódokat mindig kiteszem, hogy honnan 'kölcsönöztem'. Ha idézetet találsz az oldalon, akkor az csakis citatumról vagy Nillától származhat, esetleg saját dalszöveg fordítások is megjelenhetnek az oldalon, vagy ha nem saját, akkor feltüntetem, hogy honnan származik. Fotókat tumblröl, we♥it-ről, Pinterestről, google-képekről szoktam leszedni. Persze vannak/lesznek saját fotók is. Ennyi.
A jelenlegi fejlécen található szöveget az Ashiyo FS fordította magyarra!

Flag Counter

 

Unborn 8.0 Black Pointer

jistagram

001. Változások

#music: Kelly Clarkson - Stronger

Hi my sweetheart! :)

Az életem egy fontos szakasza lezárult, aminek nagyon örülök, és mégis zavar, hogy többé már nem lesz ilyen kényelmes dolgom az életben... Igazából sosem volt 100%-ig jó kapcsolatom az osztályommal, de hiányozni fognak. Tény, hogy sokan megyünk ugyanabba a városba, de már nem leszünk többé együtt a nap x órájában... Furcsa lesz, de mindenkinek eljön az életében ez a szakasz.... De akiknek még nem jött el, addig is élvezzék ki és legyenek mindenkivel jóban az osztályban, higgyétek el, egyszer még megbánjátok.

Ez miatt a változás miatt is csináltam ezt az új blogot, sőt nem csak a blogom, de az instagramom is új.
Mint látjátok a blogomon 'elrejtve' vannak a BEAST, illetve az SJ-s utalások. Írok nektek gyorsan egy kis áttekintést az oldalról.

A 'rólam' menüpontban a szokásos, unalmas dolgot írtam le magamról, plusz kinnt vannak az elérhetőségeim, aki szeretne az kövessen, ahol csak szeretne!
Az 'olvass!' menüpont neve igazából 'jistagram', ami vajon honnan jöhetett? Hát a BEAST 'Beastragam' mini albuma adta az ötletet, a nevemből és az instagramból jött mindez össze. Szóval 'jistagram'. lol

A blog neve viszont az SJ-hez kapcsolódik... Olyan nevet akartam, amiben én is benne vagyok és az SJ is... Először a 'daydream'-en gondolkoztam, sőt szerettem volna, de a sors közbeszólt, mert már van ilyen a gp történelmében... ^^" Így hát tovább keresgéltem és a bittersweetmemories megmaradt. Végülis visszatekintve az időben eléggé 'bittersweet' az életem... lol

És csináltam az oldalnak végre egy 'Music Box'-ot. Hetente cserélni fogom a zenéket, elsőre 4-4 BEAST & SJ dalt tettem be, de a többésgük fellépés, érdemes megnézni. :)

Más, ami nem a bloghoz tartozik. :)

Boldog szülinapot drága nővérkém! ♥

És köszönöm azoknak, akik eddig is olvastak és még ezután is olvasni fognak (remélhetőleg). ♥ ♥ ♥

byebye. ♥

Címkék: personal blog
2015.05.10. 18:27, 지민
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!